DesignShop 11 VECTOR

Конвертирайте векторни изображения във висококачествени шаблони за бродерия за минути!

Вие сте бродировач, който желае пълен контрол над качеството на бродерията, но все още нямате опит в дигитализирането? Тогава DesignShop 11 VECTOR е идеалното средство за Вас, тъй като Ви позволява да дигитализирате Ваш собствен дизайн за бродерия на основата на векторна графика, с помощта на много и лесни за използване инструменти. Той включва всички функции на LETTERING и EDITOR, а също и следните:

Мощен помощник за конвертиране на графика (Graphic Conversion Assistant)

Ново в DesignShop 11

«Graphic Conversion Assistant» е уникален инструмент, който Ви помага да се научите да дигитализирате и Ви направлява стъпка по стъпка по време на процеса. По този начин можете да създавате качествени дизайни бързо и лесно още от самото начало.

 

Други съществени функции на DesignShop 11 VECTOR

Спестете до 50% от времето си

Почти всички лога се създават от векторни файлове, което прави използването на такива файлове най-точният начин за създаване на дизайн за бродерия. Поради факта, че не е необходимо да рисувате нищо на ръка, можете да спестите до 50 % от времето за дигитализиране.

Видео

Спестете още 20% от времето си с Automation-Features Ново в DesignShop 11

Помощникът за конвертиране на графика съдържа чудесни автоматични функции, което води до по-ефективно дигитализиране. «Auto-Start-Stop» (автоматично започване и спиране) автоматично поставя началните и крайните точки на два елемента, там, където те са най-близо един до друг. «Auto–Generate Walk Stitches» (автоматично генериране на прави бодове) автоматично свързва елементи с прав бод под вече съществуващ елемент, който покрива правия бод, за да се спести отрязването.

Match Thread Chart Ново в DesignShop 11

Просто изберете гамата с конци на марката, както и типа конец, който използвате на Вашата машина, и цветовете от графичния файл автоматично ще се конвертират в цветен конец. Определянето на цветовете е толкова лесно! Това важи особено ако използвате уникалния файлов формат OFM, както и бродировъчните машини Melco, тъй като това ще разреши използването на функцията «Auto-Color Assignment» на машината.

Define Colour Sequence Ново в DesignShop 11

Можете да променяте цветовата последователност (също и тази на шиене), преди да използвате «Step Trough» или «Auto-Convert» (автоматично конвертиране), за да дигитализирате Вашия дизайн. Това Ви спестява от времето за промяна на последователността след дигитализирането на дизайна.

Find Center Line Ново в DesignShop 11

Функцията «Find Center Line» (намиране на центъра) конвертира линии от графика в прави бодове или линия в средата за секунди, чрез търсене на средата между две векторни очертания.

Remove Overlap

«Remove Overlap» (премахване на застъпването) Ви дава възможност да премахнете застъпването между два или повече елемента. И по-важното – можете да определяте колко голямо да е застъпването на елементите, ако желаете да няма разстояние между тях.

Определяне на застъпването за всеки блок Ново в DesignShop 11

Можете да определяте настройките за застъпване за всеки сектор, който дигитализирате. Това Ви дава отлична гъвкавост при използването на «Graphic Conversion Assistant».

Fill Holes (запълване на празни места)

В някои случаи при премахването на застъпване в бродерията могат да се появят нежелани малки дупчици. С «Fill Region» (запълване на зона) и «Delete All Holes» (изтриване на всички дупки) можете лесно да ги премахнете.

Add and Remove Elements

В повечето шаблони си налага да разделяте цветовите сектори заради последователността на шиене. За да можете да правите това, ние добавихме функцията «Add and Remove Elements» (добавяне и премахване на елементи). Просто щракнете върху даден елемент, за да го премахнете от настоящия сектор. Ако желаете да го дигитализирате по-късно, можете отново да добавите елемента, за да го поставите в друг цветови сектор.

Sew Sequence

Последователността на шиене (Sew Sequence) е един от най-важните фактори за бродерия с добро качество. Промяната на последователността на шиене след дигитализирането може да бъде трудоемко. В «Graphic Conversion Assistant» можете да определите последователността, преди да дигитализирате, за да спестите време.

Presets Ново в DesignShop 11

С «Presets» (готови настройки) можете да направлявате действията на «Graphic Conversion Assistant». По този начин няма да има нужда да редактирате каквото и да било след дигитализирането. Вие определяте типа конец, който да се използва, къде да са началните и крайните точки, дали желаете генерирането на прави бодове, или не, как да се конвертират линиите и колко подробен да е дизайнът.

Curve Smoothing Ново в DesignShop 11

За растерни файлове можете да настроите «Curve Smoothing» (изглаждане на криви) по начин, чрез който да получите най-добрите резултати при векторизиране на Вашата графика.

Видео

Auto-Digitizing (автоматично дигитализиране)

Можете автоматично да конвертирате растерни или векторни файлове във файлове за бродерия, както и да определяте вида дрехи за тях. Това помага да получите сравнително точен брой бодове, за изчисляването на производствените разходи възможно най-правилно.

Видео

Предимството на Melco

Ние в Melco винаги поставяме ефективността, качеството и удобството на употреба на първо място, когато разработваме продукти за декоратори на облекла. Тъй като ние сме единственият производител в индустрията, който произвежда и развива собствен софтуер и бродировъчни машини, можем да Ви предложим още уникални предимства при комбинирането на нашите продукти. Ето няколко предимства на DesignShop 11, които важат за всички разновидности на софтуера:

OFM – най-интелигентният файлов формат в индустрията!

Файловият формат OFM е уникален за индустрията и може да бъде създаден само с DesignShop! За разлика от други файлови формати в бродерията OFM е един и същ в машината и в дигиталния софтуер, което означава, че не трябва да експортирате дигиталните си проекти към машинния формат всеки път. Това позволява съхранението на цялата информация за производството на един-единствен файл, вместо само информация за бодовете и рязането (представете си DST и др.) Това означава, че форматът OFM съдържа не само информация относно бодовете, а и такава за цветовете и настройките на специални ефекти — всичко това в голяма степен намалява времето за настройване и грешките при производството. Тъй като машината може да работи и с векторни файлове също в OFM формат, размерът на бродерията може да се намали или увеличи с до 20% без загуба на качеството и с използването на «лазерно маркиране».

Експортирайте (почти) всеки формат

DesignShop 11 поддържа редица индустриални файлови формати, включително DST, EXP, EPS, PES и др. Той е и единственият софтуер, който може да създава файлове OFM.

Управлявайте производствения процес чрез баркодове

Рационализирайте производствения процес чрез баркодовете за дизайн. Като използвате баркод четеца, за да възстановите предишен дизайн по всяко време, можете да елиминирате нуждата от търсене на файловете на твърди дискове или други устройства за съхранение.

Вградени гами с конци

Вградените гами за Isacord, Madeira и други големи брандове в индустрията, Ви позволяват да бродирате от Ваш графичен файл с цветовете на Вашата любима марка и вид конци.