DesignShop 11 LETTERING

Впечатляващи надписи, лесно за използване и основно редактиране!

Дигитализирането е ново за Вас и искате да създавате красиви надписи или да правите малки промени в съществуващите дизайни, директно на Вашата бродировъчна машина Melco? DesignShop 11 LETTERING е перфектното средство за Вас. Ето и още:

Основни функции на DesignShop 11 LETTERING

Design Checker DesignShop 11

Design Checker (програма за проверка на дизайна) Ви дава оценка и обратна връзка за дизайна на схемата и текста с едно щракване. Той ще провери Вашия дизайн за най-често срещаните грешки, за да могат да бъдат разрешени, преди да възникнат проблеми с производството. Сред нещата, които Design Checker проверява, са неправилни или липсващи бодове, твърде къси или твърде дълги бодове, прекалена плътност, липсваща основа и прекалено наслояване на конеца. За да разрешите някой проблем, просто щракнете два пъти върху него и променете настройките, следвайки инструкциите. Тази ексклузивна функция на DesignShop ще Ви спести време за производство и обучение.

Видео

175+ азбуки Ново в DesignShop 11

С DesignShop 11 LETTERING получавате повече от 175 професионално дигитализирани азбуки, за да създавате с лекота красиви бродерии за Вашите клиенти.

15+ монограмни азбуки Ново в DesignShop 11

DesignShop 11 LETTERING предлага 15 монограмни азбуки с над 80 декорации, с които можете да пренесете персонализираните си продукти в ново измерение.

Две азбуки с ефект на изпъкналост Ново в DesignShop 11

Добавихме две азбуки с ефект за изпъкналост, които Ви позволяват да създавате изпъкнала бродерия за секунди и да предложите на Вашите клиенти един истински популярен ефект.

Фигури и разположение на надписите

DesignShop 11 LETTERING разполага с 5 различни начина, по които да разположите буквите – линейно или в кутия. С тази функция можете да създавате уникални и креативни надписи само с няколко щраквания.

Lettering Compensation Ново в DesignShop 11

Азбучните текстове се разпознават лесно, тъй като буквите рядко се зашиват с постоянна височина и основна линия. Следователно надписите трябва да бъдат нагласени към разтеглянето на материята, за да си съответстват и да изглеждат добре. Нашата нова функция Lettering Compensation (компенсация) се справя с тази неприятна задача вместо Вас – само с едно щракване ще получите надписи с по-добро качество, за да удовлетворите Вашите клиенти.

Видео

Flat Fill за надписи Ново в DesignShop 11

Използването на режима Flat Fill (за равно запълване) позволява използването на всякакъв азбучен текст, чиито букви да бъдат незабавно запълнени плътно и гладко. Това е абсолютно задължително при големите букви (представете си яке) и увеличава качеството на едрите надписи.

Видео

Lettering Trim Options Ново в DesignShop 11

DesignShop v11 прави функциите за рязане по-лесни за използване. Разполага с нови опции, достъпни с едно щракване, за «рязане между букви», «рязане между думи» и «специфично рязане».

Auto-Underlay with Presets Ново в DesignShop 11

Auto-Underlay with Presets (Автоматичната основа с готови шаблони) предлага начин за мигновена смяна на стойностите на основата за надписи и шаблони. Само с едно щракване можете да промените дизайн, който по начало е бил предназначен за лека, ефирна материя, така че да пасне прекрасно на дебел плетен плат.

Предимството на Melco

Ние в Melco винаги поставяме ефективността, качеството и удобството на употреба на първо място, когато разработваме продукти за декоратори на облекла. Тъй като ние сме единственият производител в индустрията, който произвежда и развива собствен софтуер и бродировъчни машини, можем да Ви предложим още уникални предимства при комбинирането на нашите продукти. Ето няколко предимства на DesignShop 11, които важат за всички разновидности на софтуера:

OFM – най-интелигентният файлов формат в индустрията!

Файловият формат OFM е уникален за индустрията и може да бъде създаден само с DesignShop! За разлика от други файлови формати в бродерията OFM е един и същ в машината и в дигиталния софтуер, което означава, че не трябва да експортирате дигиталните си проекти към машинния формат всеки път. Това позволява съхранението на цялата информация за производството на един-единствен файл, вместо само информация за бодовете и рязането (представете си DST и др.) Това означава, че форматът OFM съдържа не само информация относно бодовете, а и такава за цветовете и настройките на специални ефекти — всичко това в голяма степен намалява времето за настройване и грешките при производството. Тъй като машината може да работи и с векторни файлове също в OFM формат, размерът на бродерията може да се намали или увеличи с до 20% без загуба на качеството и с използването на «лазерно маркиране».

Експортирайте (почти) всеки формат

DesignShop 11 поддържа редица индустриални файлови формати, включително DST, EXP, EPS, PES и др. Той е и единственият софтуер, който може да създава файлове OFM.

Управлявайте производствения процес чрез баркодове

Рационализирайте производствения процес чрез баркодовете за дизайн. Като използвате баркод четеца, за да възстановите предишен дизайн по всяко време, можете да елиминирате нуждата от търсене на файловете на твърди дискове или други устройства за съхранение.

Вградени гами с конци

Вградените гами за Isacord, Madeira и други големи брандове в индустрията, Ви позволяват да бродирате от Ваш графичен файл с цветовете на Вашата любима марка и вид конци.