Софтуер за бродиране

Melco DesignShop 11 — професионалният дигитален софтуер от самия създател на дигиталния софтуер!

Ние сме създателите на първата компютърно контролирана система за бродерия «Digitrac» и днес все още сме лидерите на пазара в тази сфера. Нашият последен модел – Melco DesignShop 11, е разработен с акцент върху ефективността, качеството и творчеството и предлага повече функции от всеки друг софтуер за бродиране на пазара, на подходяща и достъпна цена. Дори ако никога преди не сте използвали софтуер за бродиране, интуитивният и лесен за използване интерфейс ще Ви помогне да създавате шаблони за бродерия за нула време.

Какво ново в DesignShop 11?

DesignShop 11 надгражда върху успеха на DesignShop v10. Докато голяма част от вече съществуващите функции бяха подобрени, също така се добавиха и множество съвсем нови и иновативни функции, една от които «Design Checker», за да направят висококачественото дигитализиране възможно най-лесно и ефективно.

Повече за новите функции

Разновидности на софтуера DesignShop 11

DesignShop 11 предлага четири различни софтуера. Всеки може да Ви предложи много и Ви дава възможност да създавате дизайни, които клиентите Ви желаят. За да разберете кой софтуер е подходящ за Вас, прочетете следната информация:

LETTERING

DesignShop LETTERING (надписи) предлага 175+ азбуки, 15 монограмни азбуки и 80+ декорации. За по-лесен старт в дигитализирането, той съдържа набор от предварително готови автоматични поставки и операторът може да редактира схемите. Това позволява редактирането на съществуващи шаблони за бродерия директно върху бродировъчната машина.

За кого е предназначен?

Ако сте начинаещ в дигитализирането и искате да можете да създавате надписи или да правите малки промени по дизайните си, DesignShop LETTERING е идеалният за Вас.

Повече за LETTERING

EDITOR

DesignShop EDITOR (редактор) притежава всички функции на LETTERING, включително допълнителни функции за редактиране, основни функции за дигитализиране, също така можете да персонализирате чрез копиране на имената от таблица в Excel в «Group Names» (групиране на имена) и след това попълните гергеф с различни имена за секунди.

За кого е предназначен?

Вие сте бродировач, за когото ефективността и качеството са от основно значение? Често ли се налага да редактирате файлове за бродерия (DST и др.), желаете ли да персонализирате продуктите си и да създавате табелки с имена? DesignShop 11 EDITOR е перфектното средство за Вас!

Повече за EDITOR

VECTOR

DesignShop VECTOR (векторна графика) разполага с всички характеристики на LETTERING, както и на EDITOR. Той позволява дигитализирането на дизайните ефективно и използването на векторни файлове като основа за създаването на собствени образци за бродерия. «Помощникът за конвертиране на графика» Ви помага да се научите да дигитализирате и Ви направлява стъпка по стъпка по време на процеса.

За кого е предназначен?

Вие сте бродировач, който желае пълен контрол над качеството на бродерията, но все още нямате опит в дигитализирането? Тогава DesignShop 11 VECTOR е идеалното средство за Вас!

Повече за VECTOR

PROFESSIONAL

DesignShop PROFESSIONAL (за професионалисти) разполага с всички функции на LETTERING, EDITOR и VECTOR. Той предлага всички необходими инструменти за създаването на забележителни висококачествени дизайни за Вашите клиенти и Ви позволява да работите по-ефективно с подходящи функции — изборът на професионалиста!

За кого е предназначен?

Търсите ли дигитален софтуер, който Ви предлага всички инструменти и Ви позволява да работите възможно най-ефективно? DesignShop PROFESSIONAL е ЕДИНСТВЕНОТО решение за Вас!

Повече за PROFESSIONAL

Предимството на Melco

Ние в Melco винаги поставяме ефективността, качеството и удобството на употреба на първо място, когато разработваме продукти за декоратори на облекла. Тъй като ние сме единственият производител в индустрията, който произвежда и развива собствен софтуер и бродировъчни машини, можем да Ви предложим още уникални предимства при комбинирането на нашите продукти. Ето няколко предимства на DesignShop 11, които важат за всички разновидности на софтуера:

OFM – най-интелигентният файлов формат в индустрията!

Файловият формат OFM е уникален за индустрията и може да бъде създаден само с DesignShop! За разлика от други файлови формати в бродерията OFM е един и същ в машината и в дигиталния софтуер, което означава, че не трябва да експортирате дигиталните си проекти към машинния формат всеки път. Това позволява съхранението на цялата информация за производството на един-единствен файл, вместо само информация за бодовете и рязането (представете си DST и др.) Това означава, че форматът OFM съдържа не само информация относно бодовете, а и такава за цветовете и настройките на специални ефекти — всичко това в голяма степен намалява времето за настройване и грешките при производството. Тъй като машината може да работи и с векторни файлове, също в OFM формат, размерът на бродерията може да се намали или увеличи с до 20% без загуба на качеството, и с използването на «лазерно маркиране».

Експортирайте (почти) всеки формат

DesignShop 11 поддържа редица индустриални файлови формати, включително DST, EXP, EPS, PES и др. Той е и единственият софтуер, който може да създава файлове OFM.

Управлявайте производствения процес чрез баркодове

Рационализирайте производствения процес чрез баркодовете за дизайн. Като използвате четеца на баркод по всяко време, за да възстановите предишен дизайн, можете да си спестите търсенето на файловете на твърди дискове или други устройства за съхранение.

Вградени гами с конци

Вградените гами за Isacord, Madeira и други големи брандове в индустрията Ви позволяват да бродирате от Ваш графичен файл с цветовете на Вашата любима марка и вид конци.