Бродировъчна машина Melco EMT16X

Благодарение на 19-те предимства Вие сте една стъпка напред пред Вашите конкуренти!

Melco EMT16X предлага 19 уникални предимства за Вашия бизнес. Във фазата на разработка беше поставен акцент върху максималната продуктивност, гъвкавост и достъпност. Резултатът е бродировъчна машина без аналог, която поставя нови стандарти в индустрията. Тук ще научите повече за това какво я прави толкова уникална:

Произвеждайте с до 100% повече ефективност и 50% по-малко разходи

Нашите модулни едно- и многоглави бродировъчни машини Ви позволяват да произвеждате с до 100% повече ефективност, както и с до 50% по-малко разходи. Модулната система дава възможност да реагирате гъвкаво при различни размери и спешни поръчки, както и да обработвате лесно и изгодно поръчки за персонализирани изделия или повторни поръчки.

Повече за модулната система

 

18 допълнителни предимства за Вас

1500 бода в минута

Увеличете значително продуктивността си, благодарение на скоростта на бродиране от 1500 бода в минута. С помощта на автоматичното регулиране на опъна на конеца това темпо може да се поддържа по време на самия процес на производство.

Автоматичен контрол на опъна на конеца

Патентованата технология Acti-FeedTM опростява бродерията, позволява по-висока скорост при отлично качество на шева с всеки вид конец и улеснява производството на специални ефекти.

Повече за Acti-FeedTM

Най-малкият лост за управление в света

Най-малкият лост за управление (познат и като свободен лост) Ви позволява директно да бродирате изделия с малки отвори — представете си обувки, джобове на ризи и др.

Лазерно маркиране

Позиционирайте, завъртайте и мащабирайте прецизно дизайна върху плата, комбинирайте бродерията с други техники за декориране, като щамповане и използване на лазер.

Повече за лазерното маркиране

16 игли с функция за запаметяване на цвета

Можете да работите с няколко игли с един и същи цвят — ако конецът от един конус свърши, машината автоматично ще го смени със следващия от същия цвят. Винаги можете да оставите стандартните цветове на машината и да оборудвате част от конусите със специални игли.

Удобство на работа

Неопитните потребители могат да работят лесно и бързо с опростения потребителски интерфейс. Само за 30 минути можете да разберете начина на работа на машината с помощта на интуитивния и оптимизиран със сензорен екран интерфейс — перфектен за намаляване на разходите за обучение.

Повече за потребителския интерфейс

Управление чрез компютър

Можете да управлявате до 30 бродировъчни машини, по отделно или в група, от един единствен компютър — променяйте позицията, цветовата последователност, гергефите и качвайте шаблоните за бродерия централно и без USB устройства.

Дистанционна поддръжка

През Вашия компютър можем да получим достъп до машината Ви и да разрешим бързо и евтино около 80% от всички заявки за помощ — единственото, което е нужно е интернет връзка.

Бродирайте (почти) всичко

Бродирайте почти всякакви изделия — от шапки до обувки. Декорирайте почти всякакви материи — от кожа и килими до коприна.

Повече за приложението на бродерията

Бродерия с най-високо качество

С помощта на Acti-FeedTM можете да бродирате и най-малките букви, като сами посочите яснотата им, както и да бродирате със специални ефекти и специални видове конци с най-високо качество — клиентите Ви ще бъдат възхитени!

Повече за качеството на бродерията

Несравнима при шапките

Бродирайте шапки с козирка или периферия със скорост до 1200 бода в минута и използвайте най-голямата зона за бродиране на шапки в индустрията.

Повече за бродирането на шапки

Функция с четец на баркодове

Заредете Вашите шаблони и настройки за бродерия директно на бродировъчните си машини чрез четеца на баркодове и QR кодове. Това намалява човешките грешки и увеличава ефективността дори повече — нуждаете се само от обикновен четец на баркодове или QR кодове.

Индустриални бродировъчни машини

Бродировъчните машини Melco се доказват 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата в индустриалната бродерия по света — с минимални разходи за поддръжка.

Ергономичен дизайн

Машината може да бъде поставена с гръб към стената, тъй като Ви е нужен само достъп до предната част, за да я управлявате или за да сменяте конусите с конци. Машината има колела и може лесно да се придвижва, също така се побира в повечето стандартни комбита, автомобили с повишена проходимост (SUV) и ванове.

Автоматично настройване на цвета

Възползвайте се от предимството на нашия оригинален файлов формат OFM, чрез който машината автоматично ще оцвети дизайна — без повече досадно настройване на иглите на ръка!

Design queue (поставяне на дизайна на опашка)

С тази функция машината автоматично задава следващата задача, когато предишната приключи. Достатъчно е просто да натиснете «Старт» — перфектно за производството на персонализирани изделия.

Файловият формат OFM

Съхранявайте всички настройки на машината директно в OFM файла за бродерия и дори задавайте специфични настройки за единични цветове/части от дизайна — оптимизацията на възпроизвеждането и централизираните дизайни се превръща в детска игра!

Файлови формати и вид на бродерията

Бродировъчните машини Melco работят с всички познати файлови формати и дори могат да имитират вида на бродерии от други бродировъчни машини — перфектно, ако вече имате бродировъчни машини на друга марка.

 


 

В медиите

Рамка за ръбове

Рамката за ръбове е единствената рамка, която позволява използването на максималната зона за бродиране на машините Melco от 41 см х 40 см. Подходяща е за работа по ръбовете, както и за бродирането на баджове и декорирането на големи площи.

Към статията

Това също може да ви заинтересува…

Решението за вас?


Научете как можем да ви помогнем да се справите с предизвикателствата на вашия бизнес.

Научете повече

Станете още по-продуктивни?


С нашите софтуерни решения за автоматизация това може да се направи лесно.

Научете повече