DesignShop 11 EDITOR

Променяйте шаблони, персонализирайте и увеличавайте ефективността!

Вие сте бродировач, за когото ефективността и качеството са от основно значение? Често ли се налага да редактирате файлове за бродерия (DST и др.), желаете ли да персонализирате продуктите си и да създавате табелки с имена? DesignShop 11 EDITOR е перфектното средство за Вас! Той включва всички функции на LETTERING, а също и следните:

Съществени функции на DesignShop 11 EDITOR

Персонализирайте за секунди

Създаването на персонализирани имена може да е изтощително. С «Group Names» (групиране на имена) това е като детска игра! Имена, които не се повтарят, могат да бъдат създавани за секунди чрез копирането и поставянето им в DesignShop, а след това запаметяването на шаблоните поединично или чрез запълване на гергеф с няколко шаблона чрез използването на «Step and Repeat» (стъпка и повторение).

Видео

Редактирайте бързо и по-точно

EDITOR Ви позволява да редактирате рамки в «Bezier mode» (режим Безие), което става по-ефективно и подобрява качеството им. Можете да редактирате не само контури, но и бодове. Това е много полезно, когато се работи с файлови формати като DST, EXP или други, различни от OFM.

Видео

Спестете време, спечелете пари и бъдете креативни!

Благодарение на дигиталните възможности на DesignShop 11 EDITOR, можете лесно да добавяте контури на шаблоните и да създавате форми, без да се налага да използвате услугите на специалист.

Видео

Alignment Tools (инструменти за подравняване)

Подравняването на надписите с части от шаблона или друг надпис трябва да е възможно най-точно, но може да е досадно — с инструмента за подравняване на DesignShop 11 това става само с едно щракване.

Видео

Custom Library (библиотека) за избор на шаблони и фигури

В бродерията често ще се налага да използвате едни и същи шаблони или символи (патенти, търговски марки, звезди и др.) хиляди пъти, за да създавате дизайни, които клиентите Ви обожават. Вместо да ги дигитализирате всеки път, просто ги издърпайте и пуснете от «Custom Library» във Вашия проект за бродерия. Също така добавихме 12 емотикона, за да можете за секунди да създавате забавни дизайни за Вашите клиенти.

Видео

Character List (списък със символи) Ново в DesignShop 11

Добавихме нов «списък със символи» за всички дигитални азбуки, шрифтове True- и OpenType. Така изборът на специални символи от европейски азбуки (ä, é, ç и др.) става по-лесен, а също така операторите могат да въвеждат специални символи от шрифтовете True- и OpenType, които не съществуват на техните клавиатури.

Видео

Stipple Fill (пунктирано запълване) Ново в DesignShop 11

Към DesignShop добавихме и нов вид бод – «Stipple Fill (запълване с пунктир)». Той позволява създаването на страхотни нови ефекти, а може да се използва и при ватиране.

Stitch Effects (ефектни бодове)

Впечатлете клиентите си с уникални дизайни чрез използване на широк набор от специални «Stitch Effects», включени в DesignShop 11.

Предимството на Melco

Ние в Melco винаги поставяме ефективността, качеството и удобството на употреба на първо място, когато разработваме продукти за декоратори на облекла. Тъй като ние сме единственият производител в индустрията, който произвежда и развива собствен софтуер и бродировъчни машини, можем да Ви предложим още уникални предимства при комбинирането на нашите продукти. Ето няколко предимства на DesignShop 11, които важат за всички разновидности на софтуера:

OFM – най-интелигентният файлов формат в индустрията!

Файловият формат OFM е уникален за индустрията и може да бъде създаден само с DesignShop! За разлика от други файлови формати в бродерията OFM е един и същ в машината и в дигиталния софтуер, което означава, че не трябва да експортирате дигиталните си проекти към машинния формат всеки път. Това позволява съхранението на цялата информация за производството на един-единствен файл, вместо само информация за бодовете и рязането (представете си DST и др.) Това означава, че форматът OFM съдържа не само информация относно бодовете, а и такава за цветовете и настройките на специални ефекти — всичко това в голяма степен намалява времето за настройване и грешките при производството. Тъй като машината може да работи и с векторни файлове също в OFM формат, размерът на бродерията може да се намали или увеличи с до 20% без загуба на качеството и с използването на «лазерно маркиране».

Експортирайте (почти) всеки формат

DesignShop 11 поддържа редица индустриални файлови формати, включително DST, EXP, EPS, PES и др. Той е и единственият софтуер, който може да създава файлове OFM.

Управлявайте производствения процес чрез баркодове

Рационализирайте производствения процес чрез баркодовете за дизайн. Като използвате баркод четеца, за да възстановите предишен дизайн по всяко време, можете да елиминирате нуждата от търсене на файловете на твърди дискове или други устройства за съхранение.

Вградени гами с конци

Вградените гами за Isacord, Madeira и други големи брандове в индустрията, Ви позволяват да бродирате от Ваш графичен файл с цветовете на Вашата любима марка и вид конци.