Произвеждайте по-ефективно, по-гъвкаво и по-икономично

С модулните многоглави бродировъчни машини постигате до 100% повече ефективност, както и до 50% по-малко разходи.

В момента индустрията за бродерия претърпява огромна промяна. В днешно време размерът на поръчките на бродерия става все по-малък, докато броят им продължава да нараства. Клиентите очакват бърза доставка на конкурентни цени. С традиционна многоглава бродировъчна машина едва се справяте с тези предизвикателства — с нашата многоглава система от модулен тип Вие се възползвате от всички тези тенденции. Вие сте индустриален бродировач и сте наясно с тези предизвикателства? Търсите ли гъвкав и съвременен начин да увеличите производствения си капацитет? Значи с нас сте попаднали на правилното място! Ето защо:

С до 100% по-голяма продуктивност – как става това?

От гледна точка на продуктивността, модулните многоглави бродировъчни машини силно превъзхождат традиционните. Причините са следните:

  • Намаляват времето за принудително спиране — то е с до шест пъти по-малко при модулна многоглава машина.
  • Отлична гъвкавост — всички глави са независими една от друга и могат да се справят еднакво добре и с единични, и с големи поръчки.
  • По-висока скорост на бродиране — модулните многоглави бродировъчни машини са с до 40% по-бързи.

Повече за нашите многоглави бродировъчни машини от модулен тип

Универсалният избор сред бродировъчните машини

За малко да забравим — не само системата ни е отлична, но и нашата бродировъчна машина Melco EMT16X. Нейният огромен набор от характеристики е несравним. Можете например да се възползвате от:

  • Скорост на бродиране 1500 бода/минута
  • Автоматичен контрол на опъна на конеца
  • Най-малкият лост за управление в света

Повече за предимствата на Melco EMT16X

Надежден Ваш партньор

Като единствения производител на индустриални бродировъчни машини, онлайн услуги и дигитален софтуер за бродерия, който продава директно на своите клиенти, ние разбираме Вашите нужди и се ангажираме да отговорим на тях:

«Всички наши продукти са създадени на базата на принципа „всички печелят“. По този начин се уверяваме, че нашите клиенти притежават възможно най-добрите инструменти, за да успеят.»

Питър Нидерман, вицепрезидент по управлението на продукти в Melco

Предлагаме всичко — бродировъчни машини и софтуер, обучение за работа с тях, опитни техници и много принадлежности — ние сме Вашият партньор за всичко, свързано с бродерията.

Изчислете Вашия потенциал

Наясно сме, че смяната на традиционна с многоглава система с модулна трябва да се обмисли добре — особено когато настоящата система действа вече в продължение на години. Поради тази причина ние изобретихме Калкулатора Melco. С тази безплатна онлайн услуга можете ясно, лесно и светкавично да изчислите колко по-продуктивно и евтино може да бъде Вашето производство. Ако имате въпроси относно него, ние сме тук за Вас!

Повече за Калкулатора Melco

Изборът е лесен

Като бизнесмен или бизнес дама, Вие със сигурност бихте желали да направите производството си възможно най-ефективно и гъвкаво. Ние Ви помагаме да решите — благодарение на следните фактори е много по-лесно да изберете Melco:

  • Казваме Ви от опит, че изборът на бродировъчна машина Melco пред традиционна такава, е по-добър.
  • Бродировъчните машини Melco работят с всички познати файлови формати за бродерия.
  • Благодарение на компютърния контрол е възможно дори имитирането на вида на бродерия от Вашата настояща машина.

Тези компании вече се възползват от нашите модулни многоглави бродировъчни машини

Liquisign OHG – корпоративно облекло с най-високо качество

Hurricane Promotional Textile

topitop

Textile Del Valle S.A.