Нашите бродировъчни машини

продуктивни, гъвкави и лесни за употреба

С въвеждането на бродировъчната машина Melco AMAYA през 2003 г. ние революционизирахме света на бродерията. Със своята модулна система, автоматично регулиране на опъна на конеца и невероятната си скорост тя надмина всичко познато дотогава що се отнася до производителност, гъвкавост и удобство на употреба. Тази традиция в иновациите беше продължена по-късно с моделите AMAYA XT, AMAYA XTS и Melco EMT16. Настоящият ни модел Melco EMT16X представлява връхна точка в развитието за времето си. Последвайте линка, за да научите повече за нашите едноглави и многоглави бродировъчни машини. Научете повече за нашите бродировъчни машини тук:

Бродировъчна машина Melco EMT16X

Melco EMT16X предлага 19 уникални предимства за Вашия бизнес. Във фазата на разработка беше поставен акцент върху максималната продуктивност, гъвкавост и достъпност. Резултатът е бродировъчна машина без аналог, която поставя нови стандарти в индустрията.

Научете повече

Многоглави бродировъчни машини от модулен тип

В сравнение с традиционните многоглави бродировъчни машини нашите модулни многоглави машини предлагат с до 100% по-висока продуктивност и с до 50% по-ниски производствени разходи. Ето как работи.

Научете повече

Употребявани бродировъчни машини

Ако бюджетът Ви е ограничен, може да Ви заинтригуват нашите бродировъчни машини втора употреба. Продаваме само наши собствени бродировъчни машини, които са напълно прегледани и поправени от техниците ни и се продават с гаранция.

Научете повече