Други принадлежности за бродировъчна машина

Нашите принадлежности – извлечете най-доброто от бродировъчните машини Melco

Изборът на подходящи принадлежности за бродерия е важен за успеха на Вашия бизнес. Професионалните принадлежности за бродировъчна машина са от съществено значение за удовлетворяване на разнообразните желания на клиентите.

Нашите принадлежности следват същите високи стандарти за качество, ефективност и леснота на употреба, както и самите ни машини. Убедете се сами с нашата селекция.

В допълнение към Melco Fast Clampстандартните и магнитните гергефи, както и рамките Fast Frames, съществуват много други възможности. Можете да ги намерите тук:

Рамка за ръбове

Рамката за ръбове е единствената рамка, която позволява използването на максималната зона за бродиране на машините Melco от 41 см х 40 см. Подходяща е за работа по ръбовете, както и за бродирането на баджове и декорирането на големи площи.

Помощникът за бродиране HoopMaster

HoopMaster е най-добре продаваният помощник за бродиране в света. Прецизното захващане може да се осъществи лесно и бързо, без допълнителни инструменти. При пресъздаване на дизайн може да се използва решетката с цифри за обозначаване на точната позиция. Всички съставни части са направени от висококачествени материали и гарантират дългогодишна употреба.

Поставки за закрепване

Като идеална принадлежност за бродиране поставките за закрепване стабилизират рамката или гергефа за бродиране и в резултат позволяват по-висока скорост на бродиране, с по-високо качество.

Рамка за шапки

С размерите си от 82 x 362 мм, рамката за бродерия на шапки предлага най-голямата зона за бродиране на шапки в индустрията. Отличното стабилизиране на шапката позволява бродерията на до 1200 бода в минута.

Скоби Micro Clamps

Микро скобите се използват за бродиране на джобове на горни дрехи, крачоли на панталони и други изделия с малки отвори. Дори големи дизайни могат да се бродират с тях с добро качество и с висока скорост. Melco Fast Clamp замества повечето функции на тази система.

Система Slim Line Clamps

Захващащите рамки са налични в различни размери и са подходящи за бродиране на чанти тип дисаги, подвързии за тетрадки и други много плътни или хлъзгави изделия, директно и без дразнещи отпечатъци. Melco Fast Clamp обаче Ви предлага същите функции като на тази система за захващане.