Решения за Вашия бизнес

Ние Ви помагаме да успеете в сферата на бродерията с нашите индивидуални предложения!

Клиентската ни база е изключително разнообразна – от хора, за които бродирането е просто хоби, през професионални бродировачи, до световни корпорации – предлагаме по нещо за всекиго. Причината за това е, че не се възприемаме само като продавач на бродировъчни машини, софтуер и принадлежности, но и като партньор, който предлага на клиентите си подкрепа пред предизвикателствата.

Тук ще намерите списък с профилите на нашите клиенти. Просто щракнете върху линка на профила, който съответства на Вашия бизнес, и разберете как можем да Ви помогнем с нашите продукти и подкрепа:

Начинаещи в бродерията

Искате да превърнете хобито си в професия? Желаете ли да поемете по пътя на самостоятелната работа? Притежавате магазин за бизнес мода, облекло или спортни стоки и искате сами да декорирате своите продукти? Вие сте компания за рекламни технологии или рекламна агенция, която желае да предложи на своите клиенти цялостна услуга? Бихте искали да декорирате Вашите продукти пред клиентите си по време на събития или във Ваш магазин? Декорирате облекла, но все още не се осмелявате да бродирате? Вече бродирате с малка машина за домашна употреба, но бихте искали да притежавате професионална? Значи сте на правилното място!

Научете повече

Професионална и индустриална бродерия

Занимавате се с индустриална бродерия и бихте желали да добиете повече гъвкавост и ефикасност? Вие сте професионален бродировач и търсите гъвкав и устойчив начин да увеличите производствения си капацитет? Значи сте на правилното място!

Научете повече

Автоматизация и персонализация

Управлявате онлайн магазин или пък бихте искали да предложите на Вашите клиенти персонализирани продукти в магазин или по време на събития? Произвеждате разнообразни табелки с имена и баджове? Искате ли да предлагате тези услуги на Вашите клиенти възможно най-бързо, лесно и икономично? Съществува само един начин за това – автоматизацията! С нашите бродировъчни машини и свързаните с тях софтуери ние пренасяме Вашия бизнес в измерението на Индустрия 4.0.

Научете повече