Бродировъчни машини Melco

Модерното решение за Вашите проекти в бродерията!

Melco създава иновации в индустрията за бродиране вече над 40 години. Нашата идея винаги е била да произвеждаме бродировъчни машини, които определят нови стандарти за удобство на употреба, ефикасност и гъвкавост. Тук ще намерите информация за резултата от този стремеж – нашите бродировъчни машини:

Персонализирани решения за Вас

Клиентската ни база е изключително разнообразна – от хора, за които бродирането е просто хоби, през професионални бродировачи, до световни корпорации – предлагаме по нещо за всекиго. Причината за това е, че не се възприемаме само като продавач на бродировъчни машини, софтуер и принадлежности, но и като партньор, който предлага на клиентите си подкрепа пред предизвикателствата. Разпознавате ли се в някоя от следните три категории? Ако да, последвайте съответния линк, за да научите повече.

Начинаещи в бродерията

Искате да превърнете хобито си в професия? Желаете ли да поемете по пътя на самостоятелната работа? Притежавате магазин за бизнес мода, облекло или спортни стоки и искате сами да декорирате своите продукти? Вие сте компания за рекламни технологии или рекламна агенция, която желае да предложи на своите клиенти цялостна услуга? Бихте искали да декорирате Вашите продукти пред клиентите си по време на събития или във Ваш магазин? Декорирате облекла, но все още не се осмелявате да бродирате? Вече бродирате с малка машина за домашна употреба, но бихте искали да притежавате професионална? Значи сте на правилното място!

Научете повече

Професионална и индустриална бродерия

Занимавате се с индустриална бродерия и бихте желали да добиете повече гъвкавост и ефикасност? Вие сте професионален бродировач и търсите гъвкав и устойчив начин да увеличите производствения си капацитет? Значи сте на правилното място!

Научете повече

Автоматизация и персонализация

Управлявате онлайн магазин или пък бихте искали да предложите на Вашите клиенти персонализирани продукти в магазин или по време на събития? Произвеждате разнообразни табелки с имена и баджове? Искате ли да предлагате тези услуги на Вашите клиенти възможно най-бързо, лесно и икономично? Съществува само един начин за това – автоматизацията! С нашите бродировъчни машини и свързаните с тях софтуери ние пренасяме Вашия бизнес в измерението на Индустрия 4.0.

Научете повече

Нашите бродировъчни машини

С въвеждането на бродировъчна машина Melco AMAYA през 2003 г. ние революционизирахме света на бродерията. Със своята модулна система, автоматично регулиране на опъна на конеца и невероятната си скорост тя надмина всичко познато дотогава що се отнася до производителност, гъвкавост и удобство на употреба. Тази традиция в иновациите беше продължена по-късно с моделите AMAYA XT, AMAYA XTS и Melco EMT16. Настоящият ни модел Melco EMT16X представлява връхна точка в развитието за времето си. Последвайте линка, за да научите повече за нашите едноглави и многоглави бродировъчни машини.

Научете повече

Принадлежности за бродировъчни машини

С правилните принадлежности, можете да разширите потенциала на Вашия бизнес или поне да улесните заниманията си, свързани с бродерията. Предлагаме широк набор от принадлежности – от гъвкави системи, като Melco Fast Clamp, до рамки за конкретен продукт, например рамка за шапки. Щракнете върху линка, за да научите повече.

Научете повече