Автоматизацията вече е лесен процес

Решението за автоматичното създаване на файлове за бродерия за отделни имена и табелки с имена!

Произвеждате разнообразни облекла по поръчка, табелки с имена и баджове? Искате ли да предлагате тези услуги на Вашите клиенти възможно най-бързо, лесно и икономично? Съществува само един начин за това – автоматизацията! С Melco EFS ние въвеждаме Вашия бизнес за декориране на текстил в „Индустрия 4.0“.

Какво е Melco EFS?

Melco EFS (система за шифроване на файлове на Melco) е идеалното решение за автоматизация в бродирането — особено за производството на облекла по поръчка, баджове и табелки с имена. Тя автоматично създава файл с готов за производство продукт от файлове с разширение .csv, .xls и .xml. Това са таблици, които съдържат най-различни параметри като текст, шрифт, размер, цвят и т. н. Тя може лесно да се интегрира в съществуващи работни процеси.

Предимствата за Вас с Melco EFS

Без нужда от интеграция


С импортирането и експортирането на данни чрез файловете .csv, .xml и .xls, е възможно да позволите почти всеки съществуващ онлайн инструмент да взаимодейства с нашата услуга. Не е необходимо системата да бъде интегрирана в онлайн магазин, тя функционира самостоятелно.

Табелки с имена


Софтуерът може автоматично да запълни гергефа с толкова единични табелки с имена, колкото могат да се поберат в него. Следователно единичните имена също могат да са доходоносни при бродирането на баджове.

Автоматично създаване на дизайн


Вече можете да си спестите тягостното въвеждане на отделни имена, съпътствано от чести грешки, както и досадното изпращане на мостри насам-натам. Ние правим Вашите дейности в бизнеса за персонализация малко по-лесни!

Лесен за използване


Нашият софтуер е много лесен за използване както от Вашите служители, така и от Вашите клиенти, тъй като се използва интуитивно. Всички процеси могат лесно да се адаптират към Вашия бизнес по всяко време.

Спестете време и пари


Нуждата от ръчна намеса при създаване на файл за производство е напълно отстранена. Активите от спестено време и пари са огромни — ще се радваме да изчислим потенциала Ви за икономии!

Без повече грешки


Минималната ръчна намеса означава още, че вече няма да има риск от печатни грешки, неточни цветове и други човешки грешки. Нашите клиенти ограничават честотата на грешките си от 10% на по-малко от 1%.

Пълен контрол над Вашия уеб сайт


За разлика от Melco Fusion, Melco EFS не предлага визуализация и следователно не се налага интегрирането му във Вашия уеб сайт. Така че, ако желаете да създадете Ваша собствена визуализация, можете да го направите. По този начин винаги можете да държите под контрол вида на Вашия уеб сайт.

По-евтина от Melco Fusion


Без визуализацията ще Ви е нужна по-малко подкрепа от нашия сървър — затова е и по-евтино. Интеграцията е по-евтина и поради нейната опростеност.

Децентрализирано производство


Децентрализираното производство е лесно за управление, понеже всички данни са достъпни централно, посредством облак, и качеството ще е еднакво за всяко място на производство.

Тези компании вече използват нашите онлайн услуги

New Balance – поръчково масово производство

Stickvogel GmbH – пионерът в електронната търговия