Ефективно и лесно персонализиране с бродировъчните машини

Прилага се в онлайн магазини, системи за продажба на място, автоматизация и персонализирани имена.

Управлявате онлайн магазин или пък бихте искали да предложите на Вашите клиенти персонализирани продукти във Вашите магазини или по време на събития? Произвеждате разнообразни табелки с имена и баджове? Искате ли да предлагате тези услуги на Вашите клиенти възможно най-бързо, лесно и икономично? Съществува само един начин за това – автоматизацията! С нашите бродировъчни машини и свързаните с тях софтуери ние пренасяме Вашата бродерия в измерението на Индустрия 4.0. Ето защо:

Автоматизация в бродирането

За съжаление все още не е възможно автоматичното захващане на материите от робот. Благодарение на нашите софтуерни продукти и съвременни бродировъчни машини ние вече автоматизирахме всичко възможно – ето пример:

 • Образците за бродиране се зареждат на бродировъчна машина чрез четец на баркод или QR код.
 • Настройването на цвета на бродировъчната машина става напълно автоматично
 • Настройването на опъна на конеца не изисква никаква ръчна намеса
 • Създават се автоматично файлове с готова за производство бродерия за поръчково масово производство

Повече за нашите софтуери за персонализация

Един файл за всяка бродерия

Бродировъчните машини Melco работят най-ефективно с файловия формат за бродерии OFM. Той е създаден от нашия софтуер за бродерия DesignShop и нашите онлайн услуги. За разлика от другите производители този формат позволява съхраняването на цялата информация, свързана с продукта, в един файл. Това означава, че форматът OFM съдържа не само информация относно бодовете, но и за цветовете и настройките на специални ефекти. Тъй като машината може да работи и с векторни файлове, размерът на бродерията може да се намали или увеличи с до 20% без загуба на качеството.

Гъвкавост благодарение на модулната система

В модулната система всички бродировъчни машини работят независимо една от друга и са свързани посредством мрежа. По този начин можете да реагирате гъвкаво при поръчката на различни размери и следователно сте идеално подготвени при създаването на персонализирани изделия.

Повече за модулната система

Бродировъчна машина от 21 век

Нашата бродировъчна машина Melco EMT16X пренася Вашия бизнес за бродиране в модерната епоха. Ето някои от предимствата, които машината предлага:

 • Изключително лесно управление
 • Гъвкава и лесна промяна на мащаба на производствения капацитет
 • Най-ниските производствени разходи
 • Функционалност с четеца на баркодове и QR кодове без допълнителни разходи

Повече за предимствата на Melco EMT16X

Ние Ви подкрепяме!

Имате чудесен продукт, който да персонализирате или пък онлайн магазин с голям потенциал, но бродерията е непозната територия за Вас? Никакъв проблем — ние заставаме на Ваша страна като Ви предлагаме:

 • Интуитивен софтуер, който лесно се вгражда във Вашите системи за информационни технологии
 • Шаблони за бродерия, които се създават автоматично
 • Бродировъчни машини, които всеки може веднага да започне да използва
 • Ние обучаваме Вашия персонал

Струва ли си инвестицията?

Инвестирането в нашите бродировъчни машини и софтуер би трябвало да си струва. Затова е важно да знаете производствения капацитет, необходим за Вашия проект. Производствените разходи също са важен фактор за успеха на поръчковото масово производство. Поради тази причина ние изобретихме Калкулатора Melco. С тази безплатна онлайн услуга можете да изчислите ясно, лесно и светкавично дали някоя инвестиция си струва. Ако имате въпроси относно него, ние сме тук за Вас!

Повече за Калкулатора Melco

Тези компании вече използват нашите предложения

New Balance – поръчково масово производство

Stickvogel GmbH – пионерът в електронната търговия