DesignShop 11 PROFESSIONAL

ДИГИТАЛНИЯТ СОФТУЕР за професионалисти!

Търсите ли дигитален софтуер, който Ви предлага всички инструменти и Ви позволява да работите възможно най-ефективно? DesignShop PROFESSIONAL Ви помага да работите по-ефективно и да дадете тласък на бизнеса си с по-креативни дизайни. Той включва всички функции на LETTERINGEDITOR и VECTOR, а също и следните:

Основни функции на DesignShop 11 PROFESSIONAL

Спестете до 20% от времето си с Auto-Sequence

«Auto-Sequence» (автоматична последователност) автоматизира отнемащите време дигитални задачи като задаване на начална и крайна точка, както и добавяне на прав бод за свързване на елементи. По този начин също така се намаляват смените на цвета в дизайна, което подобрява ефективността на производството.

Видео

Създавайте красиви естествени дизайни, използвайки Curved Splice Lines (криви линии за свързване)

Фактът, че можете да използвате криви за свързване и линии за посока на шевовете, Ви дава възможност да създавате реалистични дизайни, които изглеждат почти като ръчно направени. Този ефект вдъхва живот на козината на животните във Вашите дигитални проекти.

Видео

По-добро качество и по-голяма гъвкавост с използването на Break Objects (разделяне на обекти)

Тази функция позволява разделянето на свързани обекти, като сами определяте застъпването им. Това прави по-лесна промяната на вече дигитални проекти в други размери, и Вие получавате най-доброто възможно качество за всеки размер.

Видео

Библиотека с декоративни бодовеБиблиотека с декоративни бодове Ново в DesignShop 11

DesignShop 11 предлага голяма библиотека от декоративни бодове. Добавихме 46 нови модела, които наистина могат да внесат колорит във Вашите дизайни и надписи.

Distortion Effects

«Distortion Effects» (ефекти на изкривяване) могат да поразят клиентите Ви, когато се използват за подходящ дизайн. Придайте ново измерение на Вашите дизайни!

Offset Outline

През повечето време ефектът на разтегляне в бродерията прави трудно пресъздаването на правилни форми. Очертаването на фигура помага за прикриването на този нежелан ефект. Това очертание обаче прави бродерията по-голяма, което също е проблем. С «Offset Outline» (компенсиране на очертание) лесно можете да го неутрализирате.

Видео

Primer and Basting Stitch Ново в DesignShop 11

«Primer Stitch» (бод за основа) ще облекчи работата Ви и ще Ви позволи да се фокусирате върху важните задачи по време на дигитализирането. Той създава запълнена зона под целия дизайн или надпис само с едно щракване. Използва се за захващане на всяка материя, като вълна и др., или за цялостно стабилизиране на дизайна. Ако срещате трудности с облекла, които не можете да захванете добре, можете да използвате «Basting Stitch» (тропоска), за да прихванете материята върху стабилизатора. След като бродерията е готова, можете лесно да премахнете шевовете.

По-голяма гъвкавост с Change Element Type

С функцията «Change Element Type» (промяна на типа на елемента) всеки елемент от бродерията може да бъде трансформиран в друг тип само с едно щракване. Така промяната на размерите на дизайна е много по-лесна.

Видео

Комбиниране и премахване на елементи

Използвайте една скица за множество елементи във Вашия дизайн, без да се налага да я прерисувате, можете да премахнете застъпването, когато пожелаете. Това в голяма степен улеснява дигитализирането на сложни фигури!

Видео

Stitch Graphic Region

Рисуването на неправилни форми често отнема дълго време. «Stitch Graphic Region» е идеалният инструмент, който да спести време от този процес. Само щракнете върху дадена фигура и тя за секунди ще се конвертира в бодове.

Видео

Auto-Splice and Direction Lines (автоматично свързване и линии за посока)

Налага се да бързате? Просто щракнете върху векторен обект и линиите за свързване и за посока на шевовете ще се добавят автоматично. Това ще Ви спести доста време.

Комбинирайте криви за посока на шевовете и декоративни бодове

«Library of Decorative Stitches» и «Curved Stitch Direction Lines» сами по себе си са невероятни функции, но когато двете се комбинират, дигитализирането Ви се пренася в ново измерение. Когато се налага да запълните големи зони, просто комбинирайте тези две функции, за да създадете наистина уникални и смайващи ефекти, в които клиентите Ви ще се вклюбят.

Предимството на Melco

Ние в Melco винаги поставяме ефективността, качеството и удобството на употреба на първо място, когато разработваме продукти за декоратори на облекла. Тъй като ние сме единственият производител в индустрията, който произвежда и развива собствен софтуер и бродировъчни машини, можем да Ви предложим още уникални предимства при комбинирането на нашите продукти. Ето няколко предимства на DesignShop 11, които важат за всички разновидности на софтуера:

OFM – най-интелигентният файлов формат в индустрията!

Файловият формат OFM е уникален за индустрията и може да бъде създаден само с DesignShop! За разлика от други файлови формати в бродерията OFM е един и същ в машината и в дигиталния софтуер, което означава, че не трябва да експортирате дигиталните си проекти към машинния формат всеки път. Това позволява съхранението на цялата информация за производството на един-единствен файл, вместо само информация за бодовете и рязането (представете си DST и др.) Това означава, че форматът OFM съдържа не само информация относно бодовете, а и такава за цветовете и настройките на специални ефекти — всичко това в голяма степен намалява времето за настройване и грешките при производството. Тъй като машината може да работи и с векторни файлове също в OFM формат, размерът на бродерията може да се намали или увеличи с до 20% без загуба на качеството и с използването на «лазерно маркиране».

Експортирайте (почти) всеки формат

DesignShop 11 поддържа редица индустриални файлови формати, включително DST, EXP, EPS, PES и др. Той е и единственият софтуер, който може да създава файлове OFM.

Управлявайте производствения процес чрез баркодове

Рационализирайте производствения процес чрез баркодовете за дизайн. Като използвате баркод четеца, за да възстановите предишен дизайн по всяко време, можете да елиминирате нуждата от търсене на файловете на твърди дискове или други устройства за съхранение.

Вградени гами с конци

Вградените гами за Isacord, Madeira и други големи брандове в индустрията, Ви позволяват да бродирате от Ваш графичен файл с цветовете на Вашата любима марка и вид конци.