Какво ново в DesignShop 11?

Всички нови функции са достъпни за Вас!

DesignShop 11 надгражда върху успеха на DesignShop v10. Докато голяма част от вече съществуващите функции бяха подобрени, също така се добавиха и множество съвсем нови и иновативни функции, една от които «Design Checker», за да направят висококачественото дигитализиране възможно най-лесно и ефективно.

Нови софтуерни разновидности

Значително намалихме броя на наличните нива на софтуера до само четири разновидности, като предишните опции за векторна графика бяха изцяло премахнати. Това означава, че потребители на по-стари версии на DesignShop ще трябва да свикнат с имената на новите разновидности, ако желаят да подновят лиценза си за DesignShop 11 — ето как става това:

Нови функции на ВСИЧКИ софтуерни разновидности

4K Monitor Ready

Подобрете изживяването си като потребител с помощта на монитор с 4K резолюция, мащабируем потребителски интерфейс (икони в 3 размера) и още опции, достъпни чрез използване само на върха на пръстите Ви.

Работете по-ефективно с Worksheets (работни листове)

Рационализирайте производствения процес чрез баркодовете за дизайн. Като използвате четеца на баркод по всяко време, за да възстановите предишен дизайн, можете да си спестите търсенето на файловете на твърди дискове или други устройства за съхранение. Нашата напълно обновена функция за щампи – «Print Function» Ви позволява да създавате работни листове с производствената информация, от която се нуждаете. Просто изберете цялата нужна информация от работния си лист от дълъг списък, включващ «Active Colours» (активни цветове – всеки уникален цвят от дизайна се съдържа веднъж), «Colour Sequence» (поредица от цветове), «Thread Consumption» (разход на конци), «Barcode» (баркод) и много други.

Нови функции за LETTERING или по-високо ниво на софтуера

Design Checker

Design Checker (програма за проверка на дизайна) Ви дава оценка и обратна връзка за дизайна на схемата и текста с едно щракване. Той ще провери Вашия дизайн за най-често срещаните грешки, за да могат да бъдат разрешени, преди да възникнат проблеми с производството. Сред нещата, които Design Checker проверява, са неправилни или липсващи бодове, твърде къси или твърде дълги бодове, прекалена плътност, липсваща основа и прекалено наслояване на конеца. За да разрешите някой проблем, просто щракнете два пъти върху него и променете настройките, следвайки инструкциите. Тази ексклузивна функция на DesignShop ще Ви спести време за производство и обучение.

Видео

175+ азбуки

С DesignShop 11 LETTERING получавате повече от 175 професионално дигитализирани азбуки, за да създавате с лекота красиви бродерии за Вашите клиенти.

15 монограмни азбуки

DesignShop 11 LETTERING предлага 15 монограмни азбуки с над 80 декорации, с които можете да пренесете персонализираните си продукти в ново измерение.

Две азбуки с ефект на изпъкналост

Добавихме две азбуки с ефект за изпъкналост, които Ви позволяват да създавате изпъкнала бродерия за секунди и да предложите на Вашите клиенти един истински популярен ефект.

Lettering Compensation

Азбучните текстове се разпознават лесно, тъй като буквите рядко се зашиват с постоянна височина и основна линия. Следователно надписите трябва да бъдат нагласени към разтеглянето на материята, за да си съответстват и да изглеждат добре. Нашата нова функция Lettering Compensation (компенсация) се справя с тази неприятна задача вместо Вас – само с едно щракване ще получите надписи с по-добро качество, за да удовлетворите Вашите клиенти.

Видео

Опции за подрязване на надписи

DesignShop v11 прави функциите за рязане по-лесни за използване. Разполага с нови опции, достъпни с едно щракване, за «рязане между букви», «рязане между думи» и «специфично рязане».

Равно запълване за надписи

Използването на режима Flat Fill (за равно запълване) позволява използването на всякакъв азбучен текст, чиито букви да бъдат незабавно запълнени плътно и гладко. Това е абсолютно задължително при големите букви (представете си яке) и увеличава качеството на едрите надписи.

Видео

Автоматична основа с готови шаблони

Auto-Underlay with Presets (Автоматичната основа с готови шаблони) предлага начин за мигновена смяна на стойностите на основата за надписи и шаблони. Само с едно щракване можете да промените дизайн, който по начало е бил предназначен за лека, ефирна материя, така че да пасне прекрасно на дебел плетен плат.

Нови функции за EDITOR или по-високо ниво на софтуера

Списък със символи

Добавихме нов «списък със символи» за всички дигитални азбуки, шрифтове True- и OpenType. Така изборът на специални символи от европейски азбуки (ä, é, ç и др.) става по-лесен, а също така операторите могат да въвеждат специални символи от шрифтовете True- и OpenType, които не съществуват на техните клавиатури.

Видео

Stipple Fill

Към DesignShop добавихме и нов вид бод – «Stipple Fill (запълване с пунктир)». Той позволява създаването на страхотни нови ефекти, а може да се използва и при ватиране.

Нови функции за VECTOR или по-високо ниво на софтуера

Мощен помощник за конвертиране на графика (Graphic Conversion Assistant)

«Graphic Conversion Assistant» е уникален инструмент, който Ви помага да се научите да дигитализирате и Ви направлява стъпка по стъпка по време на процеса. По този начин можете да създавате качествени дизайни бързо и лесно още от самото начало. DesignShop 11 беше напълно обновен.

Видео

Автоматични функции

Помощникът за конвертиране на графика съдържа чудесни автоматични функции, което води до по-ефективно дигитализиране. «Auto-Start-Stop» (автоматично започване и спиране) автоматично поставя началните и крайните точки на два елемента, там, където те са най-близо един до друг. «Auto–Generate Walk Stitches» (автоматично генериране на прави бодове) автоматично свързва елементи с прав бод под вече съществуващ елемент, който покрива правия бод, за да се спести отрязването.

Match Thread Chart

Просто изберете гамата с конци на марката, както и типа конец, който използвате на Вашата машина, и цветовете от графичния файл автоматично ще се конвертират в цветен конец. Определянето на цветовете е толкова лесно! Това важи особено ако използвате уникалния файлов формат OFM, както и бродировъчните машини Melco, тъй като това ще разреши използването на функцията «Auto-Color Assignment» на машината.

Определяне на цветовата последователност

Можете да променяте цветовата последователност (също и тази на шиене), преди да използвате «Step Trough» или «Auto-Convert» (автоматично конвертиране), за да дигитализирате Вашия дизайн. Това Ви спестява от времето за промяна на последователността след дигитализирането на дизайна.

Find Center Line

Функцията «Find Center Line» (намиране на центъра) конвертира линиите от дадена графика в прави бодове или линия в средата само за секунди, като търси средата между две векторни очертания.

Определяне на застъпването за всеки блок

Можете да определяте настройките за застъпване за всеки сектор, който дигитализирате. Това Ви дава отлична гъвкавост при използването на «Graphic Conversion Assistant».

Presets

С «Presets» (готови настройки) можете да направлявате действията на «Graphic Conversion Assistant». По този начин няма да има нужда да редактирате каквото и да било след дигитализирането. Вие определяте типа конец, който да се използва, къде да са началните и крайните точки, дали желаете генерирането на прави бодове, или не, как да се конвертират линиите и колко подробен да е дизайнът.

Curve Smoothing

За растерни файлове можете да настроите «Curve Smoothing» (изглаждане на криви) по начин, чрез който да получите най-добрите резултати при векторизиране на Вашата графика.

Видео

Нови функции за PROFESSIONAL

Библиотека с декоративни бодове

DesignShop 11 предлага голяма библиотека от декоративни бодове. Добавихме 46 нови модела, които наистина могат да внесат колорит във Вашите дизайни и надписи.

Бод за основа и тропоска

«Primer Stitch» (бод за основа) ще облекчи работата Ви и ще Ви позволи да се фокусирате върху важните задачи по време на дигитализирането. Той създава запълнена зона под целия дизайн или надпис само с едно щракване. Използва се за захващане на всяка материя, като вълна и др., или за цялостно стабилизиране на дизайна. Ако срещате трудности с облекла, които не можете да захванете добре, можете да използвате «Basting Stitch» (тропоска), за да прихванете материята върху стабилизатора. След като бродерията е готова, можете лесно да премахнете шевовете.