Онлайн услуги от Melco

С нашия софтуер е още по-лесно да успеете в бродерията!

Като създатели на първата компютърно управлявана система за бродиране Digitrac ние сме пионерът в софтуера за бродерия и декориране на текстил. Портфолиото ни от софтуерни решения нараства непрестанно и днес предлагаме професионален дигитален софтуер, безплатен софтуер за изчисления, както и предложения за онлайн магазини и онлайн услуги за масовото производство по поръчка:

Софтуер за онлайн магазини, поръчково масово производство и автоматизиран процес

Управлявате онлайн магазин или пък бихте искали да предложите на Вашите клиенти персонализирани продукти на ПОС терминали във Вашите магазини или по време на събития? Произвеждате разнообразни табелки с имена и баджове? Искате ли да предлагате тези услуги на Вашите клиенти възможно най-бързо, лесно и икономично? Съществува само един начин за това – автоматизацията! С нашите софтуерни предложения, Melco Fusion и Melco EFS ние въвеждаме Вашия бизнес за декориране на текстил в „Индустрия 4.0“.

Научете повече

Софтуер за изчисляване

Калкулаторът Melco е безплатен онлайн инструмент за бродировачи. Използва се за изчисляване на времето и разходите за изработването на бродерия, както и за анализ на цялостното производство. Ако притежавате няколко бродировъчни машини, той може да изчисли коя е най-рентабилна, както и колко време и пари могат да се спестят.

Научете повече