Melco Fusion

Поръчковото масово производство в бродерията е лесно!

Управлявате онлайн магазин или пък бихте искали да предложите на Вашите клиенти персонализирани продукти на ПОС терминали във Вашите магазини или по време на събития? Искате ли да предлагате тези услуги на Вашите клиенти възможно най-бързо, лесно и икономично? Съществува само един начин за това – автоматизацията! С Melco Fusion ние въвеждаме Вашия бизнес за декориране на текстил в „Индустрия 4.0“.

Какво е Melco Fusion?

Melco Fusion Ви позволява да предложите на Вашите клиенти персонализирани изделия във Вашия онлайн магазин или такъв на място. Продуктът е представен от Fusion в «декорирано състояние», включвайки „визуализация на 3D бродерия”. Melco Fusion автоматично създава файл за бродерия с готов за производство продукт от селекцията на клиентите. Заредете ги във Вашата бродировъчна машина и облеклото по поръчка ще бъде произведено изгодно!

Предимствата за Вас с Melco Fusion

Без неприятни изненади


Невъзможно е да възникнат недоразумения, понеже клиентите получават това, което виждат. Това повишава и шансовете Ви клиентите да се превърнат в постоянни такива.

Спестете разходи с онлайн продукти


С Fusion можете лесно и бързо да създавате онлайн продукти, за да намалите разходите си и времето за достигане до пазара.

Автоматично създаване на дизайн


Вече можете да си спестите тягостното въвеждане на отделни имена, съпътствано от чести грешки, както и досадното изпращане на мостри насам-натам. Ние правим Вашите дейности в бизнеса за персонализация малко по-лесни!

Пестете време и пари при производството


Нуждата от ръчна намеса при създаване на файл за производство е напълно отстранена. Активите от спестено време и пари са огромни — ще се радваме да изчислим потенциала Ви за икономии!

Без повече грешки


Минималната ръчна намеса означава още, че вече няма да има риск от печатни грешки, неточни цветове и други човешки грешки. Нашите клиенти ограничават честотата на грешките си от 10% на по-малко от 1%.

Персонализацията се превръща в бизнес


Поръчването на единично количество става доходоносно — разходите за създаване на файл с готов за производство продукт са почти напълно елиминирани.

Щамповане, бродиране и гравиране


Нашите предложения важат не само за бродерията, те са приложими и за всички технологии за щамповане и гравиране.

Децентрализирано производство


Децентрализираното производство е лесно за управление, понеже всички данни са достъпни централно, посредством облак, и качеството ще е еднакво за всяко място на производство.

 


Тези компании вече използват нашите онлайн услуги

New Balance – поръчково масово производство

Stickvogel GmbH – пионерът в електронната търговия