Принадлежности за бродировъчни машини

Увеличете възможностите за Вашето производство с правилните принадлежности за бродировъчни машини!

С правилните принадлежности, можете да разширите потенциала на Вашия бизнес или поне да улесните заниманията си, свързани с бродерията. Предлагаме широк набор от принадлежности – от универсални системи, като Melco Fast Clamp, до гергефи за конкретен продукт, например гергеф за шапки. Ето кратка информация за тях:

Система за захващане Melco Fast Clamp

Революционната система Melco Fast Clamp Ви позволява да бродирате изделия на места, които преди бяха невъзможни или много трудни за бродиране. Гъвкавата и лесна за използване система позволява декориране на обувки, чанти и раници, чанти тип дисаги, килими, колани, ленти и панделки, джобове на ризи и панталони, както и още много.

Научете повече

Стандартни гергефи

Стандартните гергефи са се доказали като отличен избор в бродирането на повечето гладки платове на относително ниска цена. Те се произвеждат от пластмаса или дърво и имат разнообразни размери и форми.

Научете повече

Магнитни гергефи

Магнитните гергефи имат същата сфера на приложение като стандартните. Само че вместо да разчитате на здрави мускули, можете да се възползвате от силата на мощни магнити. Това прави работата с тях по-бърза и по-удобна. Платове с ципове и здрави шевове също могат да бъдат захванати без никакви затруднения.

Научете повече

Рамки Fast Frames

Вместо захващането на плата като обикновен гергеф, рамките Fast Frames използват самозалепващ се стабилизатор, за да захванат и опънат материята. Те са изключително полезни при бродирането на зони, разположени по ръба на текстилно изделие, които не могат да бъдат захванати с «обикновен» гергеф или това би станало трудно. Примери са яки на ризи, чорапи и всички изделия, които са прекалено малки, за да бъдат захванати с други гергефи.

Научете повече

Други принадлежности

Тук ще открите повече информация за допълнителни принадлежности за Вашата бродировъчна машина Melco. Включват се поставки, рамки за шапки и помощникът за бродиране HoopMasterTM. Налични са също рамките Slim-Line, рамките за ръбове и микроскобите Micro Clamps.

Научете повече