Бродиране (почти) навсякъде

Декорирайте хиляди дрехи и материи с Вашата бродировъчна машина!

Благодарение на най-малкия лост за управление в света, съчетан с правилните принадлежности и автоматичния контрол на опъна на конеца, могат да се поставят лого, надпис или монограм върху почти всички изделия и материи. Тук ще Ви покажем няколко примера за това какво можете да декорирате.

Ако не сте сигурни дали Вашите облекла могат да бъдат бродирани, моля, свържете се с нас и ние ще тестваме материята.

Организиране на тест

Бродерия на работно облекло

С бродировъчните машини Melco можете да декорирате всички видове работно облекло. Бродирайте бързо и ефективно корпоративно облекло, като например якета, пуловери, тениски, панталони, престилки, ръкавици или работни обувки. С помощта на специални аксесоари като системата за захващане Melco Fast Clamp можете да правите това дори на специфични места, като капак на джоб на гащеризон или работни панталони. Ако Вашите клиенти желаят персонализирано работно облекло, можете дори да автоматизирате процеса с нашите софтуерни предложения.

Бродирайте рекламни материали

Нашите бродировъчни машини се използват и в рекламната индустрията за декорация на рекламни подаръци като кърпи и хавлии, халати, връзки, ключодържатели, калъфки за възглавници, несесери за гримове, подложки за хранене и много други изделия. Също така предлагаме персонализация на тези изделия чрез онлайн магазини или пряко по време на събития.

Бродирайте бебешки дрехи

Персонализираните бебешки дрешки и аксесоари са сериозна ниша, но поради малките им размери понякога е трудно да бъдат бродирани. Нашият малък лост за управление дава възможност за бродиране и на най-малките ританки, бебешки дрешки и обувки. Бебешки колички, лигавници, одеялца, чанти за бебешки аксесоари, термофори и плюшени играчки също могат бързо да бъдат изработени по поръчка.

Бродирайте спортни стоки

Искате да оборудвате спортни отбори? Бродирайте фланелки, спортни долнища, гети и чорапи, както и ленти за глава с най-високо качество. Бродирайте спортни дрехи от специални материи с фантастично качество и снабдете с тях местните отбори.

Бродирайте аксесоари за домашни любимци

Доходоносен бизнес за много от нашите клиенти са стоките за домашни любимци. Седла (снимка), одеяла и оборудване за конни спортове, нашийници и каишки за кучета и котки, дори персонализирани легла и чанти — когато стане дума за най-добрите приятели на човека, сме наистина щедри. С нашите бродировъчни машини можете за се възползвате и от този вид клиентела.

Бродирайте аксесоари за коли и вътрешен салон

Някои от най-големите производители на автомобили, наравно с по-малки такива, използват нашите бродировъчни машини за декорация и дизайн по поръчка на вътрешността на превозни средства. Бродирайте килимчета и подложки, както и тапицерии от кожа или текстил. Придайте на колите на Вашите клиенти усещане за индивидуалност и високо качество!

Бродирайте шапки и други аксесоари за глава

Искате да бродирате шапки с козирка, с периферия или пък плетени? Нашите машини са перфектни за това! Ние предлагаме най-голямата зона за бродиране на шапки и най-високата скорост на шиене в индустрията.

Повече за бродирането на шапки

Бродирайте ризи и тениски с яка

Ризите могат да бъдат бродирани във всяка една част с нашите машини. Бродирайте яки на ризи или монограми върху маншети. Благодарение на най-малкия лост за управление в света можете да бродирате и джобове на ризи — без да се налага да ги разшивате и зашивате наново. С помощта на автоматичния контрол на опъна на конеца бродерията ще изглежда перфектно дори върху най-фините платове, а набръчкването е минимално.

Бродирайте обувки

Персонализираните обувки в момента са бестселър в индустрията — вие също можете да се възползвате от това. Все едно дали футболни бутонки, обувки за бягане, сандали или кецове — най-малкият лост за управление, както и Melco Fast Clamp Ви предоставят най-голямата зона за бродиране върху обувки. Също така можете да бродирате и по-малки номера обувки без никакъв проблем, тъй като нашите бродировъчни машини се нуждаят само от малък отвор за тази цел. Нашият софтуер за персонализация помага дори на някои от най-големите производители на обувки в света да създават обувки по поръчка.

Бродирайте чанти и раници

Използвайте Melco Fast Clamp, за да бродирате лесно раници, чанти и торби от плат — дори в специфични зони като панделки и презрамки или прикрепени към тях по-малки чантички.

Бродирайте баджове, табелки с имена или ръбове

Освен изделията, които можете да бродирате с бродировъчната машина, има и продукти, които можете да произвеждате с нея. С поставката за закрепванерамката за ръбове и използването на плат с диагонална сплитка могат да се създават висококачествени баджове, кръпки, табелки с имена и изкуство от бродерия. С Melco EFS Software (система за шифроване на файлове) можете дори да превърнете производството на индивидуални табелки с имена в печеливш бизнес благодарение на автоматизацията.

 


 

Бродирайте всякакви платове

Бродирайте върху кожа

С подходящата игла и нашите бродировъчни машини можете отлично да бродирате кожи. Благодарение на автоматичния контрол на опъна на конеца, който предпазва материята, резултатът е висококачествен, а кожата не се уврежда по никакъв начин.

Бродерия върху коприна

Бродировъчните машини Melco предпазват материята с помощта на технологията Acti-FeedTM, което ги прави идеални за бродерия върху коприна. Следователно един от най-големите световни производители на коприна също се възползва от бродировъчните машини на нашата компания.

Бродерия върху органза

Също като коприната, органзата е изключително тънък и фин материал. При него също така можете да се възползвате от предимствата на нашата патентована технология за опън на конеца — гаранция за уникален краен резултат от бродерията.

Може да се заинтригувате и от...

Принадлежности


Препоръчва се покупката на специални принадлежности при бродирането на определени изделия.

Научете повече

Характерни свойства на бродировъчната машина


Сега, когато знаете какво можете да бродирате с Melco EMT16X, определено ще искате да разберете и как става това.

Научете повече

Как да станете по-продуктивни?


С нашите софтуерни предложения за автоматизация това може да бъде много лесно.

Научете повече

Решението за Вас?


Научете как можем да Ви помогнем да посрещнете предизвикателствата пред Вашия бизнес с нашите персонализирани решения.

Научете повече