Бродерия с най-високо качество

Благодарение на автоматичния контрол на опъна на конеца можете да произвеждате с най-висока скорост и да постигнете най-доброто качество!

Благодарение на патентованата технология Acti-FeedTM бродировъчните машини Melco не само бродират по-бързо, но и с последователно високо качество върху всяка материя и с използването на различни видове конци. Следните характеристики заслужават вниманието Ви:

Бродерия на малки букви

Бродировъчните машини Melco Ви дават възможност да предложите на клиентите си дори най-малките букви. Благодарение на високо прецизния механизъм, съчетан със съвременна електроника, качеството на бродерията е ненадминато.

3D или бродерия с ефект на изпъкналост

3D бродерията е особено популярна при шапки и определено хваща окото. С Melco постигането на този ефект е лесно като детска игра. Просто изберете цвета за Вашия триизмерен дизайн, щракнете върху ефекта и машината автоматично наглася опъна на конеца за този цвят, като покрива изцяло гумираната хартия. Без повече досадни разправии с регулатори за опън!

Fancy Stitch – бродерия на шенил

Fancy Stitch е името на ефекта, с който ние наричаме имитацията на бродерия с шенил. Обикновено се нуждаете от специални аксесоари или дори специални машини за постигането на този ефект, който е доста популярен при колежанските якета. Acti-FeedTM имитира този ефект, използвайки вълнен конец. Създава се от машината, която преднамерено осигурява прекалено силен опън. Това създава равномерни примки на повърхността, които в други случаи не са желани в бродерията. Резултатът е постигането на страхотен триизмерен вид.

Може да се заинтригувате и от...

Бродиране (почти) навсякъде


Открийте кои продукти можете да бродирате с най-високо качество.

Научете повече

Acti-FeedTM


Тази технология е най-важният фактор за невероятното качество на бродерията с нашите машини.

Научете повече

Характерни свойства на бродировъчната машина


Melco EMT16X не само бродира превъзходно, но и предлага много други предимства.

Научете повече

Решението за Вас?


Научете как можем да Ви помогнем да посрещнете предизвикателствата пред Вашия бизнес с нашите персонализирани решения.

Научете повече