За нас

     Принт Салюшънс Къмпани ЕООД е официален представител на един от водещите европейски производители на рекламен текстил PROMOSTARS. Предлагаме богата колекция от тениски, поло, блузи, полари, ризи, пуловери, якета и шапки. Облеклата се характеризират с високо качество и модерен дизайн. Основните ни клиенти са фирми, които ги използват за реклама или работно облекло. Всички наши продукти са подходящи за печат и бродерия. Разполагаме със собствена печатна база и можем да отговорим на нуждите на своите клиенти с различни технологии за печат и бродерия на конкурентни цени. Рекламните дрехи с отпечатано или бродирано лого идеално подхождат на всички видове рекламни кампании.Тениска, блуза поло, шапка или яке е отличен и практичен подарък, който изгражда връзка между компанията и клиента.

     Според нуждите на непрекъснато растящия пазар за облекло всяка година PROMOSTARS разширява продуктовата си гама. През 2013 г. стартира нова колекция от дрехи с марката GEFFER. Тази колекция е набор от корпоративно облекло, съдържащо основните продукти на най-добри цени.

     Заповядайте в нашия офис, за да разгледате богатата колекция на PROMOSTARS и да се убедите в качеството на предлаганите продукти.

     Очакваме Ви!

Copyright 2015 Print Solutions Company. All Rights Reserved.